Rreth Nesh

Argumentum.al  eshte nje media online e pavarur, e cila ka si mision pasqyrimin e ngjarjeve me adresë rajonale e ballkanike përfshirë këtu edhe Shqipërinë.

Synojmë para së gjithash të shkojmë përtej lajmit dhe të argumentojmë çfarë ndodh në rajonin tonë dhe më gjerë.

Profilet kryesore janë; diplomacia, marrëdhëniet ndër-rajonale dhe gjeopolitikë.

Këtu ju do të gjeni Analiza, Opinione nga ekspertë dhe autorë të njohur. Intervista ekskluzive si dhe Këndvështrime të ngjarjeve që ndodhin në hapësirën tonë ndër-rajonale.

“Argumentum”, një proces intelektual …

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist