Lexoni online revistën "Argumentum", Nr. 20

Ambasada e Shtetit të Palestinës në Republikën e Shqipërisë përkujton Ditën Ndërkombëtare të Solidaritetit me Popullin Palestinez.

Ambasada e Shtetit të Palestinës në Republikën e Shqipërisë, përkujtoi të Martën më 5 Dhjetor 2023, Ditën Ndërkombëtare të Solidaritetit me Popullin Palestinez. Me këtë rast, Ambasada e Shtetit të Palestinës në Tiranë, organizoi në ambientet e saj aktivitet ku pati një pjesëmarrje të gjerë që tejkaloi çdo pritshmëri. Në këtë aktivitet morën pjësë ambasadorë dhe përfaqësues të misioneve diplomatike...

Read more

Latest Post

Page 1 of 3471 1 2 3 471

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist