Qeveria malazeze bën homazhe për viktimat e pafajshme në Murino nga bombardimet e NATO-s

Janë bërë 23 vjet nga vuajtjet e civilëve gjatë bombardimeve të NATO-s në qytetin e Murinos.

Kryeministri Dritan Abazovic tha në Twitter se qeveria malazeze po bën homazhe për qytetarët dhe fëmijët e pafajshëm që vdiqën më 30 prill 1999 në Murino dhe familjet e tyre për të gjetur forcë për të kapërcyer dhimbjen dhe pikëllimin që mbartin.

“Ndërsa kujtojmë sot këtë ngjarje të trishtë për Malin e Zi, është e rëndësishme të dërgojmë mesazhe për rëndësinë e pajtimit, unitetit dhe solidaritetit në mënyrë që të ndërtojmë një të ardhme më të suksesshme për Malin e Zi dhe rajonin”, shtoi Abazovic në Twitter.

/Argumentum.al