Mirëmëngjes nga Puka/ Kryeministri Rama: Për ata që më kanë thënë se s’kam bërë asgjë për veriun

Kryeministri Edi Rama ka zgjedhur jë video nga qyteti i Pukës, të cilën e quan kartolinë, për të përshëndetur mëngjesin e sotëm. Ai thotë se kjo kartolinë është për të gjithë ata që i shkruajnë s’ke bërë asgjë në Veri.

MIRËMËNGJES 
dhe me këtë kartolinë nga Puka për të gjithë ata që më shkruajnë s’ke bërë asgjë në Veri, ju uroj një ditë të mbarë ”, shkruan Rama.