Ambasada amerikane në Kosovë bën thirrje për dalje në zgjedhje

Ambasada amerikane në Prishtinë, u ka bërë thirrje të gjithë qytetarëve me të drejtë vote, që të luajnë rolin e tyre për të ardhmen e Kososvës.

“Mos lejoni që pandemia t’ju ndalojë të luani rolin tuaj në përcaktimin e së ardhmes së Kosovës. Dilni dhe votoni, por bëni atë në mënyrë të sigurt – mbani distancën, vishni një maskë dhe ndiqni udhëzimet e punëtorëve të zgjedhjeve lokale”.

<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”en” dir=”ltr”>Don’t let the pandemic stop you from playing your part in determining Kosovo’s future. Go out and vote, but do so safely – keep your distance, wear a mask, 😷 and follow the guidance of local election workers. 🗳️🇽🇰🇺🇸 <a href=”https://twitter.com/hashtag/KosovoVotes2021?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw”>#KosovoVotes2021</a> <a href=”https://t.co/AEJDmbZE35″>pic.twitter.com/AEJDmbZE35</a></p>&mdash; U.S. Embassy Pristina (@USEmbPristina) <a href=”https://twitter.com/USEmbPristina/status/1360891537400430593?ref_src=twsrc%5Etfw”>February 14, 2021</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>